Co dělat při kožních problémech? aneb normální a smíšená pleť



Normální pleť se vyznačuje vyváženou regulací vlhkosti pokožky, dobrou regenerací a správným vylučováním nežádoucích látek. U většiny lidí s normální pletí se však někdy vyskytují mastnější i sušší části obličeje.
Je pozoruhodné, že se pokožka sama neustále regeneruje. Jak již bylo uvedeno v předchozích článcích na téma zralá pleť, mastná pleť, citlivá pleť a nebo suchá pleť při správné výživě a při používání vhodných kosmetických přípravků vymizí většina problémů sama od sebe. Přetrvávající kožní potíže však vyžadují zvláštní péči.
Je možné věnovat pleti náležitou péči pomocí osvědčených receptů na přírodní bylinné bázi, které jsou vhodné k ošetření akné a rosacei a při výskytu suché, mastné a normální pleti.


V případě, že si nevíte rady s výběrem vhodné kosmetiky na našich stránkách www.levnalekarna.cz, rádi vám poradíme přímo v lékárně Mariánka, kterou již brzy otevřeme. Na našich FB stránkách Levná lékárna vám budeme k dispozici také on-line a své dotazy tak můžete pokládat přímo magistře farmacie, která vám doporučí nejvhodnější kosmetiku či doplňkovou léčbu.

Komentáře